https://www.egyedieskuvoimeghivok.hu/

LAUBEN DESIGN

Rendelési tudnivalók

1. Tedd a kosárba a választott meghívókat a kívánt darabszámban, majd rendeld meg.

2. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt a vásárlásról.

3. Kérlek, az e-mail címemre írd meg a meghívóra szánt adatokat, infókat, dátumot. Tehát mindent ami fontos lehet.

Továbbá, kérlek azt is írd meg ha szeretnél kiegészítőket a meghívók stílusában. Itt fontos a kivitelezés, darabszám tehát kérlek, minél pontosabban írd le mi az elképzelés és hány darabra lenne szükség. Pl.:menüháromszög, ültetőkártyák, stb... Ennek megfelelően küldöm a kiegészítőkre vonatkozó árajánlatot.

Amennyiben borítékot is vásárolsz a meghívók mellé, kérlek annak színét is tüntesd fel az              e-mailben.

4. 48 órán belül a leírásod alapján elkészítem az esküvői meghívód vázlatát. E-mailben küldöm majd, így a gyártás előtt tudunk módosítani ha szükséges, örömmel veszem javaslataitokat! Gyártásba csak általad jóváhagyott, végleges terv kerülhet. Tehát addig módosítom, még nem lesz számodra tökéletes. Amennyiben valamilyen oknál fogva úgy gondolod a módosítások ellenérenis, hogy mégsem tetszik, a rendelés lezárul, fizetési kötelezettség nélkül.

Ha elnyeri tetszésedet az általam küldött vázlat és jóváhagyjátok azt, a vásárlás végösszegéről számlát állítok ki, melyet átutalással tudsz majd kiegyenlíteni.

5. A meghívók és esetleges kiegészítők csak az átutalást követően és a ti jóváhagyásotokkal kerülnek gyártásta. Így garantáltan olyan lesz a végeredmény, mint a látványterv. Tehát maximálisan megegyezik az elképzeléseddel!

6. A megrendelések az utalást követő 7 munkanapon belül készülnek el fizikailag, plusz 1-2 nap szállítási idővel érdemes kalkulálni. Ha a gyártási határidő ettől eltér, minden esetben egyeztetünk, naprakészen tudni fogod a folyamat lépéseit.