https://www.egyedieskuvoimeghivok.hu/

LAUBEN DESIGN

Kezdőlap

LauBen design - a varázslatos esküvői meghívók birodalma

Ha te is épp a nagy napodat tervezed, és olyan esküvői meghívót keresel ami tükrözi az esküvőd varázsát, akkor jó helyen jársz.

 

Minőség ami kézzel fogható

Az esküvői meghívóink esztétikus, szemet gyönyörködtető alkotások, melyek prémium alapanyagokból készülnek. A gondos tervezés és a magas minőségű nyomdai munka garantálja, hogy a fizikailag elkészült végeredmény valóban méltó legyen az esküvődhöz.

 

Minőség és megfizethető árak

Az esküvőd szervezése során, nagyon sok költség merül fel. Éppen ezért igyekeztünk árainkat úgy meghatározni, hogy a magas minőséget minden esetben garantálni tudjuk, ugyanakkor minden költségvetésbe beilleszthető legyen. Hiszünk  abban és törekszünk arra, hogy gyönyörű minőségben készítsük el esküvői meghívóidat, de ne kerüljön egy kisebb vagyonba.

 

Határidő

Egy esküvő szervezése több hónap, de tapasztalatom alapján 1-2 év is lehet. Számos részletet kell megtevezned és szervezned. Minden esetben törekszünk arra, hogy meghívóid maximum 7 munkanapon belül tökéletes minőségben elkészüljenek, és az értékes időt a szervezés további pontjaira fordíthasd. Csodálatos pillanatok előtt állsz, egyszeri, egyedi és megismételhetetlen! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az esküvői meghívók méltók legyenek eme csodálatos eseményhez.